معرفی بهترین روش های مهاجرت به کانادا برای ایرانیان

سرفصل مطالب

مهاجرت به کانادا

کانادا یکی از کشورهای توسعه‌یافته و مهاجرپذیر است که تقریباً 22 درصد جمعیت آن را مهاجران تشکیل می‌دهند. سوال‌های زیادی در خصوص مهاجرت به کانادا، روش‌ها و شرایط اخذ اقامت کانادا در ذهن کاربران وجود دارد

در این مطلب قصد داریم صفر تا صد مهاجرت به کانادا را بررسی کنیم. ابتدا با مهم‌ترین روش های کانادا آشنا می‌شویم. در ادامه هم شرایط, هزینه‌‌های آن، امتیازبندی و مدارک مورد نیاز اخذ ویزای کانادا را بررسی می‌کنیم.

راه های مهاجرت کانادا

یکی از مهم‌ترین سوالات کاربران در خصوص مهاجرت به کانادا، روش‌های مختلف است. این کشور مهاجران را از لاین‌ها و روش‌های مختلفی پذیرش می‌کند. از مهاجرت کاری گرفته تا سرمایه‌گذاری و مهاجرت تحصیلی، با توجه به هدف و شرایطی که دارید، امکان مهاجرت به کانادا برای شما وجود دارد

افراد مختلف با توانایی، مهارت، سرمایه و شرایط متفاوت می‌توانند با استفاده از یکی از این روش‌ها به کانادا مهاجرت کنند. در ادامه مهم‌ترین روش‌های اخذ اقامت کانادا و مهاجرت به این کشور را بررسی می‌کنیم.جهت دریافت مشاوره تخصصی مهاجرت تحصیلی به کشور های کانادا,آمریکا,استرالیا,نیوزیلند, انگلستان, قبرس شمالی فرم مشاوره را تکمیل نمایید. کارشناسان ما در اسرع وقت با شما تماش خواهند گرفت..همچنین میتوانید از طریق شماره تماس 02191030543 با ما در ارتباط باشید.

مثال : 9121112233

مهاجرت کاری به کانادا

کانادا با کمبود نیروی کار مواجه است. به‌همین‌دلیل بخش زیادی از نیروی کار مورد نیاز خود را از طریق مهاجران تامین می‌کند. یکی از ویژگی‌های مهاجرت به این کشور از طریق کار، امکان دریافت اقامت دائم این کشور است. همین موضوع باعث شده تا مهاجرت به کانادا از طریق کار، یکی از پرطرفدارترین روش ها شود

برنامه‌های متنوعی مانند جاب آفر، اسکیل ترید (Skilled Trade)، اسکیل ورکر (Skilled Worker)، خود اشتغالی کانادا (Self-Employed)، برنامه‌های استانی و … برای مهاجرت کاری به کانادا وجود دارد. بنابراین، افراد با شرایط مختلف می‌توانند با توجه به وضعیت و شرایط خود از طریق یکی از این روش‌ها به اقدام کنند..

مهاجرت تحصیلی به کانادا

تحصیل در کانادا نه تنها فرصتی برای دریافت اقامت دائم این کشور، بلکه راهی برای تحصیل در بهترین سطح آموزش است. ویزاهای مختلفی برای تحصیل در کانادا صادر می‌شود که با توجه به شرایط‌تان می‌توانید با استفاده از آن‌ها به این کشور مهاجرت کنید.

یکی از این روش‌های تحصیلی، کوآپ کانادا (Co-op) است که به کمک آن می‌توانید در کانادا تحصیل کرده و همزمان کار کنید.

از مزایای تحصیل در این کشور؛ امکان اخذ بورسیه تحصیلی و امکان تحصیل به 2 زبان فرانسه و انگلیسی است.

سرمایه گذاری برای مهاجرت

روش‌های مختلفی برای سرمایه‌گذاری در کانادا وجود دارد: کارآفرینی، استارتاپ، سرمایه‌گذاری استانی و خرید بیزینس. با توجه به میزان سرمایه و شرایطی که دارید، می‌توانید یکی از روش‌های سرمایه‌گذاری را انتخاب کرده و اقامت کانادا از طریق سرمایه‌گذاری را بگیرید.

هر کدام از روش‌های سرمایه‌گذاری در کانادا شرایط و قوانین خود را دارد. بعضی ایالت های کانادا هم شرایط خاص خود را برای پذیرش مهاجران از طریق کار و سرمایه‌گذاری دارند. به‌همین‌دلیل یکی از روش‌های سرمایه‌گذاری در کانادا، سرمایه‌گذاری استانی است

مهاجرت از طریق تولد فرزند به کانادا

کانادا به اصل خاک پایبند است. (یعنی هر نوزادی که در این کشور به دنیا بیاید، تابعیت بی قید و شرط کانادا را می‌گیرد.)

نکته‌ای که باید به آن توجه کنید این است که:

والدینِ کودکی که در کانادا به‌دنیا آمده نمی‌توانند تابعیت کانادا را بگیرند و تابعیت فقط و فقط به کودکِ متولد شده در خاک این کشور داده می‌شود. (اراضی دریایی و حریم هوایی کانادا هم جزو خاک این کشور هستند.)

دریافت اقامت کانادا از طریق تولد فرزند، زمانی برای والدین امکان پذیر است که آن فرزند به سنِ 18 سالگی رسیده باشد و با داشتن شرایط لازم، اسپانسر والدین خود شود.

مهاجرت از طریق فامیلی، خانوادگی و اسپانسرشیپ به کانادا

از متداول‌ترین سوال‌های متقاضیان ، مهاجرت از طریق فامیلی، اسپانسرشیپ و خانوادگی است. برای اخذ اقامت کانادا از این روش، باید یک نفر از اعضای خانواده یا خویشاوند درجه یک شما شهروند کانادا باشد.

خویشاوند درجه 1 یعنی: مادر، پدر، خواهر، برادر، همسر و فرزندان. این فرد مقیمِ کانادا همچنین باید توانایی حمایت مالی شما را داشته باشد یا اسپانسر شما شود. از این روش، شما ویزای اسپانسرشیپ کانادا می‌گیرید و با حمایت یک شهروند کانادایی به این کشور مهاجرت می‌کنید.

مهاجرت از طریق برنامه های استانی

دولت کانادا این اختیار را به استان‌ها داده است تا با توجه به نیازهای خود در زمینه کار، سرمایه‌گذاری، تحصیل و … مهاجر جذب کنند. به‌همین‌دلیل برنامه های استانی کانادا (Provincial Nominee Programs) یا PNP به‌وجود آمد که مختص کار و زندگی در یک استان هستند.

همه 10 استان کانادا به‌جز ایالت کِبِک (Quebec) برنامه مختص به‌خود را برای PNP دارند. روش‌های مهاجرت استانی به کانادا هم متنوع است. با اخذ جاب آفر کانادا در یک استان، سیستم اکسپرس اینتری، سرمایه‌گذاری و … می‌توانید به یکی از استان‌های کانادا مهاجرت کنید.

بریتیش کلمبیا (British Columbia)، نیوبرانزویک (New Brunswick) و ساسکاچوان (Saskatchewan) از استان‌های محبوب برای مهاجرت در بین ایرانیان هستند.

ویزای توریستی کانادا

ویزای توریستی کانادا گزینه‌ای بسیار مناسب برای سفر و گشت‌و‌گذار در این کشور است. البته این ویزا فقط با اهداف گردش و تفریح صادر نمی‌شود. شما می‌توانید برای سر زدن به خانواده یا دوستان، شرکت در جلسات کاری و … هم ویزای توریستی کانادا بگیرید.

 

ویزای توریستی کانادا 3 نوع است:

ویزای سینگل کانادا (Single entry visa)

این ویزا یک‌بار ورود است و با آن می‌توانید تا 6 ماه در کانادا بمانید. در صورت خروج از کانادا و تمایل به ورود مجدد، باید برای صدور یک ویزای جدید درخواست دهید.

ویزای مولتی کانادا (Multiple entry visa)

این ویزا چندبار ورود است و با هر بار ورود به کانادا می‌توانید تا 6 ماه در این کشور بمانید. سقف ویزای مولتی هم 10 سال است اما با توجه به اعتبار 5 ساله پاسپورت ایران، به آن ویزای 5 ساله هم می‌گویند.

سوپر ویزای کانادا (Super Visa)

این ویزا به طور خاص برای والدین، پدربزرگ‌ها و مادربزرگِ‌هایی درنظر گرفته شده است که فرزند یا نوه آن‌ها اقامت دائم کانادا را داشته باشد. این افراد با سوپر ویزای کانادا می‌توانند در هر ورود تا 2 سال و نهایتاً تا سقف 10 سال در کانادا بمانند.

درست حدس زدید! ویزای توریستی یک روش مهاجرتی به کانادا نیست و اقامت شما موقتی است. اما در مدت سفر می‌توانید شرایط مهاجرت خود را ساده‌تر کنید.

شرایط مهاجرت کانادا

شرایط مهاجرت به کانادا، با توجه به روش انتخابی متفاوت است. هر کدام از روش‌های مهاجرتی؛ شرایط، قوانین و مدارک خاص خود را می‌خواهند.

برای مثال: اگر می‌خواهید با ویزای تحصیلی وارد کانادا شوید، سطحِ زبان انگلیسی یا فرانسه مورد نیاز برای شما، با فردی که از راه سرمایه‌گذاری وارد کانادا می‌شود، یکی نیست. بعضی از شرایط اقامت در کانادا عمومی است و برای چند روش یا همه روش‌های وجود دارد.

در ادامه دو سوال از پرتکرارترین سوال‌های بخش شرایط مهاجرت به کانادا را بررسی می‌کنیم.

آیا مهاجرت به کانادا بدون مدرک زبان ممکن است؟

بله! روش‌های معدودی مانند ICT کانادا نیازی به مدرک زبان ندارند. اما به‌طور کلی برای مهاجرت به کانادا باید دانش زبان انگلیسی یا فرانسه داشته باشید.

حداکثر سن برای مهاجرت به کانادا چقدر است؟

محدودیت سنی برای بیشترِ روش‌های مهاجرت به کانادا وجود ندارد. اما داشتن سن مناسب می‌تواند شانس اخذ ویزا را برای شما بالا ببرد. برای مثال در اکسپرس انتری، سنین 35-18 سال بیشترین امتیاز را از بخش سن می‌گیرند.

امتیازبندی مهاجرت به کانادا و مدارک مورد نیاز هم جزو همین شرایط است که در ادامه آن‌ها را بررسی می‌کنیم.

هزینه مهاجرت به کانادا

هزینه مهاجرت به کانادا با توجه به روشی که برای رفتن انتخاب می‌کنید متفاوت است. هزینه‌های مهاجرت به کانادا را می‌توان به 2 دسته تقسیم‌بندی کرد:

  • هزینه‌های دولتی بررسی پرونده، انگشت نگاری، سفارت، آزمایش‌های مورد نیاز، صدور ویزا و اجازه اقامت
  • هزینه‌های وکیل، پیگیری پرونده، ترجمه مدارک و …

هزینه‌ها، با رفتن به کانادا باز هم گریبان‌گیر شما خواهند بود! در واقع هزینه زندگی در کانادا هم یکی از دغدغه‌های متقاضیان مهاجرت به این کشور است.

مدرک زبان مورد نیاز برای مهاجرت کانادا

یک کشور دو زبانه است و زبان انگلیسی و فرانسوی هر دو زبان رسمی و پرکاربرد در این کشور هستند.

3 نوع آزمون و مدرک زبان برای  کانادا مورد تایید است:

  • آیلتس (IELTS)
  • سلپیپ (CELPIP)
  • تِف (TEF)

با آزمون آیلتس احتمالا آشنایی دارید! پس دوره آیلتس به شما کمک میکند.

سلپیپ (CELPIP):

سلپیپ مخفف Canadian English Language Proficiency Index Program است. این آزمون توسط اداره مهاجرت کانادا تهیه شده و مختص کاناداست.

تِف (TEF):

تِف مخفف (Test d’évaluation du français) است و برای تعیین سطح مهارت زبان فرانسه طراحی شده است.

حداقل‌نمره زبان مورد قبول هم برای روش‌های مهاجرتی مختلف، متفاوت است. نمره تعیین سطح زبان هم طبق دو معیار CLB و NCLC سنجیده می‌‎شود. CLB از 4 (ضعیف) تا 10 (عالی) ارزیابی می‌شود.
برای مثال: نمره زبان مورد نیاز برای اکسپرس اینتری در زیر آمده است:

نمره زبان مورد نیاز برای اکسپرس انتری

اسکیل ورکر (FSWC)

CLB 7 معادل نمره 6 در تمامی مهارت‌های آیلتس

اسکیل ترید (FSTP)

CLB 5 در اسپیکینگ و لیسنینگ (نمره 5 آیلتس)
CLB 4 در ریدینگ و رایتینگ (نمره 3.5 و 4 آیلتس)

اگر در هر دو زبان فرانسه و انگلیسی مهارت داشته باشید، شانس اخذ ویزای کانادا در برنامه‌ای مانند اکسپرس اینتری بالاتر است.

امتیاز دهید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پشتیبان آکادمی شکوه

برای مشاوره یا طرح سوال در واتساپ با ما در تماس باشید.

امور مشاوره آزمون و مهاجرت