سرفصل مطالب

مهاجرت به خارج از کشور

در سال‌های اخیر با افزایش میل به مهاجرت میان ایرانیان مواجه بوده‌ایم. ارتقای کیفیت زندگی، تحصیل در دانشگاه‌های برتر جهان، کار و سرمایه‌گذاری در شرکت‌های پیشرفته بین‌المللی؛ تنها بخشی از دلایل این موضوع بوده است.

طبق آخرین آمار رسمی منتشر شده در سال ۲۰۲۰ میلادی، بیش از ۴ میلیون مهاجر ایرانی در سرتاسر جهان زندگی می‌کنند. راه‌های مختلفی برای این کار وجود دارد. تحصیل، کار، سرمایه‌گذاری و ازدواج از اصلی‌ترین این راه‌ها هستند. از سوی دیگر هر کشور نیز شرایط و قوانین مختص به خود را دارد. این قوانین گاهی به قدری گسترده یا پیچیده می‌شوند که تسلط به آنها نیازمند مطالعه هزاران هزار صفحه است آموزشگاه ما با داشتن سال‌ها تجربه در این زمینه و بهره‌گیری از تخصص کارشناسان خبره خود می‌تواند مسیر مهاجرت را برای شما ساده، سریع و کم‌هزینه کند. شما میتوانید برای ارزیابی شرایط خود با کارشناسان ما تماس بگیرید.

شروع پروسه

مهاجرت قانونی نه تنها موجب بهبود کیفیت زندگی افراد می‌شود؛‌ بلکه برای کشور مقصد نیز مزیت‌های زیادی دارد. کشورها به دلایل مختلفی مهاجر می‌پذیرند. جذب نیروی کار متخصص و جوان،‌ تامین سرمایه و جذب پژوهشگران و محققان؛‌ برخی از این دلایل است.

راه‌های متنوعی نیز برای مهاجرت وجود دارد. کسب آگاهی اولیه از این راه‌ها، برای هر فردی که قصد مهاجرت به خارج را دارد لازم و ضروری است. آموزشگاه ما در این زمینه نیز پیشگام بوده است. جهت دریافت مشاوره تخصصی مهاجرت تحصیلی به کشور های کانادا,آمریکا,استرالیا,نیوزیلند, انگلستان, قبرس شمالی فرم مشاوره را تکمیل نمایید. کارشناسان ما در اسرع وقت با شما تماش خواهند گرفت.همچنین میتوانید از طریق شماره تماس 02191030543 با ما در ارتباط باشید.

مثال : 9121112233

بهترین کشورها برای مهاجرت به خارج

بهترین مقصد مهاجرتی،‌ با توجه به شرایط و انتظارات شما تعیین می‌شود. ممکن است کشور که برای شخص شما بهترین انتخاب باشد،‌ برای فرد دیگری انتخاب درستی نباشد. از این رو مشاوره و کسب اطلاعات از متخصصین در این زمینه بسیار راهگشا خواهد بود. جلسات مشاوره تخصصی آموزشگاه ما بستری را فراهم می‌کند که شما با کارشناسان مهاجرتی به گفتگو بنشینید و با توجه به پتانسیل‌های خود و انتظاراتتان بهترین مقصد مهاجرتی را انتخاب کنید.

 

  • ترکیه
  • روسیه
  • قبرس شمالی
  • اوکراین
  • مجارستان
  • ایتالیا
  • چین
  • لیتوانی

 

  • کانادا
  • آلمان
  • فرانسه
  • آمریکا
  • انگلیس
  • اتریش
  • سوئد
  • سوئیس

 

  • نیوزلند
  • استرالیا
  • نروژ
  • هلند
  • اروپا

بهترین روش های مهاجرت به خارج

انتخاب مناسبترین راه به شرایط اختصاصی افراد بستگی دارد. با این وجود بر اساس آمارها ابتدا مهاجرت از طریق کار، سپس از طریق تحصیل در میان مهاجرین از محبوبیت برخوردار است. همچنین سایر روش‌هایی که در رتبه‌های بعدی قرار می‌گیرند عبارت‌اند از: مهاجرت از طریق ازدواج با یک تبعه خارجی، اخذ تابعیت از طریق تولد، مهاجرت از طریق سرمایه‌گذاری و…

ویزای تحصیلی

یکی از روش‌های رایج است که معمولا در مقاطع مختلف کارشناسی، کارشناسی ارشد، دکتری و مدارس انجام می‌گیرد. این ویزا در کشورهای خارجی، اغلب به دو صورت اخذ پذیرش در یکی از دانشگاه برتر دنیا و دیگری از طریق اخذ بورسیه تحصیلی انجام می‌گیرد. شرایط اخذ پذیرش تحصیلی به خارج از کشور در کشورهای مختلف متفاوت و هر کدام از مقاطع مدارک و آزمون‌های ورودی مختص به خود را دارند.

 

به عنوان مثال شرایط تحصیل در فرانسه و ترکیه با یکدیگر متفاوت هستند. با این وجود ارائه برخی از مدارک و داشتن تعدادی از شرایط برای تحصیل در خارج ضروری است. مدارکی همچون داشتن مدرک زبان، نامه پذیرش از یکی از دانشگاه‌های معتبر، مدارک هویتی، داشتن شرایط مالی مناسب، مدارک تحصیلی دوره‌های قبل، ریز نمرات سال‌های گذشته تحصیل، داشتن CV قدرتمند و…

شرایط اخذ اقامت از طریق تحصیل در کشورهای مختلف متفاوت است اما در اغلب کشورها دانشجویان در ابتدا اقامت موقت دریافت می‌کنند و در صورت تمایل می‌توانند پس از طی یک پروسه مشخص به اقامت دائم یک کشور برسند. برخی از کشورها قوانین راحت‌تری برای اخذ اقامت از طریق تحصیل دارند به عنوان مثال با ۵ سال تحصیل مداوم می‌توان به اقامت دائم ترکیه دست یافت.

ویزای کار

یکی از انواع روش‌های پرطرفدار است که در حال حاضر مورد استقبال بسیاری از  فارغ التحصیلان دانشگاهی، دانشجویان و متخصصان حرفه‌ای و صنایع قرار گرفته است. تمام افراد جهان که دارای یک مهارت یا تخصص هستند. برای یافتن موقعیت شغلی بهتر با درآمد بالا، آغاز یک زندگی ایده آل با سطح رفاهی دلخواه، ارتقای مهارت شغلی و اخذ اقامت از این طریق به یکی از کشورهای خارجی پیشرفته مهاجرت می‌کنند.

قدم اول برای مهاجرت کاری به هر یک از کشورهای جهان دریافت ویزای کاری است که در کشورهای مختلف متفاوت است. با این وجود داشتن برخی از شرایط و مدارک برای اخذ ویزا در اغلب کشورها مشترک است. داشتن مدارک یا گواهی‌های تحصیلی، سابقه کاری و علمی، تسلط به زبان کشور مقصد، داشتن شرایط مالی مناسب، داشتن جاب آفر (برای برخی از کشورها)، داشتن سن مناسب و…
 

سرمایه گذاری

این نوع روش اغلب برای افرادی مناسب است که بودجه و سرمایه کافی دارند و می خواهد سرمایه خود را در یک کشور توسعه و گسترش دهند و یا از این طریق به اقامت و یا شهروندی کشور مورد نظر خود دست یابند. این امر در حالی رخ می‌دهد که شرایط و روش‌های سرمایه گذاری در کشورهای مختلف با یکدیگر متفاوت هستند.

ازدواج

اخذ ویزا از طریق ازدواج به فرایندی گفته می‌شود که فرد بتواند با یک تبعه از کشور دیگر ازدواج کرده و از این طریق ویزای و اقامت دائم دریافت کنید. شرایط و قوانین برای دریافت اقامت دائم از این راه در کشورهای مختلف با یکدیگر متفاوت است. به عنوان مثال طبق قوانین اروپا اگر با یک فرد تبعه اروپا ازدواج کنید، قوانین به شما می گوید که باید تمکن مالی خوبی برای اداره زندگی خود و همسر داشته باشید و دارای منبع درآمد معتبر باشد. همچنین برای مهاجرت به خارج از طریق ازدواج در اغلب کشورهای دنیا نیاز به ارائه مدارک معتبر دارید. مدارکی نظیر شناسنامه، کارت ملی، پاسپورت معتبر، ارائه صورتحساب بانکی و گردش حساب، سند ازدواج به همراه ترجمه آن، تمکن مالی و غیره.

تولد فرزند

اخذ تابعیت از طریق تولد یکی از روش ها است و به معنای این است که اگر فرزندی در یکی از کشورهای خارجی به دنیا بیاید مشمول حق شهروندی آن کشور می‌شود. حق شهروندی فرزندان، مزایای زیادی را برای پدر و مادر وی دارد. قوانین اخذ این ویزا در کشورهای مختلف متفاوت است برخی از کشورها از قانون خاک و برخی از قانون خون پیروی می‌کنند.

 کشورهایی که از قانون خاک پیروی می‌کنند به هر کودکی که در خاک یا مرزهای هوایی و زمینی کشورشان متولد شود شهروندی کشور خود را اعطا می‌کنند اما کشورهای پیرو قانون خون تنها از طریق خون و تابعیت پدر و مادر شهروندی کشورشان را به کودک متولد شده اعطا می‌کنند. همچنین هر یک از کشورها شرایط و ضوابط خاص خود را برای اعطای شهروندی از این طریق دارد که برای اطلاع از آن‌ها بهتر است از یک متخصص با تجربه راهنمایی‌های لازم را دریافت کنید.

ویزای همراه

این ویزا به افرادی اعطا می شود که به عنوان همراه دانشجو یا دانش آموز قرار است اجازه همراهی فرزند خود در یکی از کشورهای خارجی را داشته باشد. ویزای همراه برای والدین این امکان را فراهم می‌کند تا زمانی که فرزندشان مشغول به تحصیل در یکی از کشورهای خارجی است همراه فرزند خود در آن کشور اقامت موقت داشته باشد.

البته دریافت این ویزا و استفاده از آن به سادگی امکان پذیر نیست و با توجه به کشور انتخابی نیازمند رعایت ضوابط و قوانین خاص است. همچنین لازم است بدانید برخی از کشورها در قانون خود ویزای همراه ندارند. درحالی که در برخی از کشورها حتی دانشجویان متاهل می‌توانند همسر و فرزندان خود را به عنوان همراه و با کمک این ویزا به کشور محل تحصیل خود ببرند.

امتیاز دهید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پشتیبان آکادمی شکوه

برای مشاوره یا طرح سوال در واتساپ با ما در تماس باشید.

امور مشاوره آزمون و مهاجرت